Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Scoici cu ton, anginare și fistic

Scoici cu ton anghinare si fistic

Ingrediente:

1 conservă ton în ulei de măsline

1 lămâie

2 linguri pesto

4 anghinare în ulei

2 pumni fistic prăjit

1 pachet scoici mari Hutton

Sare, piper

Preparare:

  1. Fierbeți pastele în apă cu sare 8 minute.
  2. Strecurați-le și păstrați 50 ml apă de la paste pentru sos.
  3. Într-un bol, amestecați pesto cu apa de la paste și uleiul de măsline scurs din conserva de ton, sare, piper, zeamă de lămâie.
  4. Împărțiți pastele în patru farfurii, apoi adăugați bucăți de ton, câte o anghinare tăiată în patru, fistic prăjit și, opțional lămâie.
  5. Serviți-le fierbinți.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan