Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Supă de fasole cu răzălăi

Supă de fasole cu răzălăi

Ingrediente:

1 ceapă

1 conservă mare de fasole albă

1 morcov

1 pătrunjel rădăcină

1 legătură pătrunjel verde

2 foi de dafin

Sare, piper, boia dulce

Ulei vegetal

300 ml bulion

1 pachet răzălăi de la Hutton

Preparare:

  1. Curățați legumele, spălați-le și tăiați-le cubulețe.
  2. Căliți legumele în puțin ulei, cu boia, amestecând continuu, timp de două minute, atât cât să prindă culoare.
  3. Adăugați apă, foile de dafin și legătura de pătrunjel, asezonați cu sare și piper, dați la fiert până când legumele se pătrund.
  4. Adăugați conserva de fasole, cu zeamă cu tot și bulionul. Lăsați să dea câteva clocote.
  5. Puneți la fiert apă cu sare pentru răzălăi.
  6. Scoateți foile de dafin și legătura de pătrunjel.
  7. Strecurați răzălăii și adăugați-i la supă.
  8. Serviți supa cu pătrunjel verde tocat.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan