Mac and cheese
- 30 min.
- 6 porții

Ingrediente:
1 pachet melcișori Hutton
50 g unt
2 linguri făină
1 l lapte
100 ml smântână pentru gătit
200 g cheddar ras + 100 g cheddar sau mozarella rasă pentru crustă
Sare, piper, nucșoară
Preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 200 grade.
- Într-o tigaie, topiți untul și căliți făina la foc mic. Adăugați laptele treptat, amestecând continuu.
- Adăugați cheddar-ul ras și smântâna pentru gătit.
- Asezonați cu sare, piper și nucșoară măcinată.
- Puneți apă cu sare la fiert pentru paste.
- Fierbeți pastele 2-3 minute.
- Încorporați pastele în sos.
- Turnați pastele într-un vas termorezistent uns cu unt.
- Presărați brânza rasă deasupra.
- Gratinați până când brânza se topește.
- Serviți pastele fierbinți.
