Supă vietnameză Pho
- 40 min.
- 2 porții

Ingrediente
Supă vietnameză Pho
Pentru supă:
4 cuburi de concentrat de supă
1 piept de pui
2 litri de apă
2 cepe
O bucată de ghimbir de 5 cm
2 batoane de scorțișoară
1 lingură semințe de coriandru
1 lingură semințe de fenicul
3 bucăți anason stelat
3 cuișoare
1 cardamom
2 linguri sos de pește
Pentru servit:
2 fire de ceapă verde
½ linguriță fulgi de chilli
2 lime
Sos de pește
Sos Hoisin
1 pak choi
½ pachet tăiței de nuntă fideluță Hutton
2 ouă fierte moi
Câteva fire de coriandru
Preparare:
- Puneți la fiert toate ingredientele pentru supă, la foc mic, până când carnea este complet pătrunsă.
- Strecurați zeama și aruncați mirodeniile folosite.
- Puneți la fiert tăițeii Hutton în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Strecurați-i.
- Puneți ouăle la fiert, timp de 6 minute, până devin moi.
- Tăiați pieptul de pui bucăți.
- Tăiați ceapa verde și pak choi în sferturi, longitudinal.
- Curățați ouăle și tăiați-le în jumătăți abia la servirea supei.
- Montați supa în boluri mari. Adăugați pieptul de pui, câte o jumătate de pak choi, fulgii de chilli, sosul hoisin, sosul de pește, ceapa verde, câte un ou tăiat jumătate, câteva fire de coriandru verde și tăițeii fierți.
- Serviți supa fierbinte alături de sferturi de lime.
