Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Rulouri de primăvară vietnameze

Rulouri de primăvară vietnameze

Ingrediente

Rulouri de primăvară vietnameze

8 creveți prefierți decorticați

8 foi de orez

100 g(circa 2 pumni) de tăiței pentru supă Hutton

8 frunze de salată verde sau 2 pumni de frunze de salată amestec

4 fire de ceapă verde

8 ridichi mici sau 4 mari

1/3 castravete Fabio

8 fire de coriandru

8 frunze mari de busuioc

2 linguri sos picant samurai pe bază de maioneză

3-4 linguri de sos dulce-picant

Sos Hoisin pentru decor

Germeni de ridichi pentru decor.

Preparare:

  1. Spălați ingredientele pentru rulouri.
  2. Tăiați ceapa verde fâșii lungi și subțiri.
  3. Tăiați castravetele bastonașe subțiri.
  4. Feliați ridichile.
  5. Fierbeți tăițeii și răciți-i sub jet de apă rece. Scurgeți-i de apă.
  6. Amestcați creveții cu sosul picant samurai.
  7. Pregătiți-vă ingredientele grupat în următoarea ordine: frunze de salată, tăiței, ceapă verde, ridichi, creveți, castravete, coriandru, bucuioc. E bine să le puneți în ordine, ca să nu uitați nimic.
  8. Într-un bol suficient de întins, puneți apă rece pentru a hidrata foile de orez. Se țin în apă rece 1 minut, până devin maleabile.
  9. Foile de orez trebuie hidratate pe rând, să nu se înmoaie prea tare, doar înainte de a le umple.
  10. Așezați foaia de orez pe o farfurie, puneți frunze de salată, tăiței, ceapă verde, creveți, castravete, coriandru, busuioc.
  11. Rulați capetele laterale peste această umplutură și apoi rulați tot conținutul ca un trabuc. Foile de orez sunt elastice, puteți să rulați strâns.
  12. Așezați rulourile , pe rând, pe un platou. Decorați cu germeni de ridichi și sos Hoisin.
  13. Serviți cu sos dulce-picant.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan