Carnea o tăiem cuburi cu latura de 3 cm, cârnații îi feliem, iar kaizerul îl tăiem fâșii. Curățăm usturoiul și îl dăm prin presă. Încălzim bine un vas de tuci și topim untura în care punem cuburile de carne să se rumenească pe toate părțile. Adăugam kaizerul și cârnatul și lăsăm să se prăjească puțin, apoi punem pasta de gogoșari, usturoiul presat (jumătate), sare, piper, boia iute și vinul. Acoperim și lăsăm să fiarbă la foc mic până când carnea este aproape fiartă. Dacă este cazul mai adăugăm puțină supă de carne.
Între timp pregătim pastele Hutton
cus-cus astfel: prăjim cus-cus-ul în 2 linguri ulei până se rumenește frumos pe toate părțile (își schimbă culoarea, aveți grijă să nu se ardă), adăugam apoi apă, dublu față de cantitatea de
cus-cus și asezonăm cu sare și piper după gust. Fierbem la foc mic, acoperit până se absoarbe toată apa (până în 10-15 minute).
Cu 5-10 minute înainte de a fi fiartă carnea, adăugăm și bucățile de ficăței curățați și tăiați, amestecăm și lăsăm să se facă și aceștia. Punem și restul de usturoi presat și lăsăm să mai dea câteva clocote, până când toate sunt fierte.
Prăjim ouăle ochiuri și putem servi tochitura. Punem
pastele Huton cus-cus, câteva cuburi de carne, cârnați, kaizer și ficăței, un ou ochi și radem brânză deasupra.
Veți avea un prânz foarte hrănitor și sățios. Poftă mare să aveți și să mâncați sănătoși!