Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Supă de vită cu fidea

Supă de vită cu fidea

Supă de vită cu fidea

Ingrediente

  • 1 kg carne vită cu os
  • 5 morcovi
  • 1 ceapă
  • 2 pătrunjei
  • 1 păstârnac
  • 1 buc. țelină
  • frunze pătrunjel
  • arpagic pt. servire
  • fidea de casă Hutton

Mod de preparare

Dificultate: Redusă
Timp: 1 h
 
Punem la fiert într-o oală încăpătoare 4 litri de apă, sare și carnea de vită. Lăsăm la fiert și apoi spumăm bine. Când carnea e fiartă pe jumătate adăugăm ceapa, zarzavaturile tăiate mai mari și frunzele de pătrunjel.
 
Lăsăm la fiert până toate sunt fierte, o dăm la o parte, scoatem osul și carnea (o tăiem bucăți mai mici, apoi o adăugăm în supă).
 
Separat fierbem fideaua 1-2 minute, apoi o strecurăm și o trecem sub un jet de apă rece și o adaugăm în supă.
 
Dacă e nevoie mai adăugăm sare și piper. Se servește fierbinte cu arpagic mărunțit.
 
Poftă bună! Rețeta pregătită de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.