☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
Acasa > Trattoria bloggerilor
ROSII UMPLUTE CU CUS CUS

trattoria bloggerilor image

Ingrediente

4250 g cus-cus
100 g cascaval (razuit)
1/2 lgt busuioc uscat
1 fir ceapa verde (taiata marunt)
1/4 lgt sare
1 lg ulei de masline
6 rosii potrivite (750 g)
Pentru fiert pastele:
1.5 l apa
/4 lgt sare
1 lgt ulei masline

Mod de preparare

Dificultate: Redusa
Timp: 50 min
1. Pune cuscus-ul la fiert in apa fierbinte cu sare pentru 5 minute. Scurge apa, clateste pastele sub jet de apa rece, pune-le intr-o cratita impreuna cu lingurita de ulei de masline si amesteca-le. Pune peste ele ceapa,busuiocul, cascavalul si restul de sare (1/4 lgt).
 
2. Preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius
 
3. Spala rosiile, taie un capacel si scobeste-le in interior cu o lingurita
 
4. Umple fiecare rosie cu cus-cus, pune-i capacelul si punele pe toate intr-un vas uns cu ulei de masline. Picura deasupra rosiilor putin ulei de masline.
 
5. Introdu vasul in cuptor pentru 15 minute. Nota: Dubleaza cantitatea de rosii, sau foloseste rosii mai mari (fiindca nu incape decat jumatate din compozitie in cele 6 rosii).
 
Poti folosi busuioc proaspat. Servesti ca atare sau ca garnitura.
 
Reteta pregatita de Alina @www.bucatarealalaplesneala.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI
Sunt de a cord cu PRELUCRAREA DATELOR

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

go up image
go back image