☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
Acasa > Trattoria bloggerilor
PENNE CU LEGUME SI SOS PROVENSAL

trattoria bloggerilor image

Ingrediente

300 gr penne Hutton (punga e de 500 gr)
1 dovlecel mic
2 morcovi
1/2 ardei capia
3 fire ceapa verde
2 linguri ulei de masline
450 gr sos provensal
sare si piper dupa gust
busuioc verde
condimente ierburi diverse aromate pentru servit

Mod de preparare

Dificultate: Redusa
Timp: 40 min
Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Legumele le curatam si le spalam bine. Punem wok-ul pe foc si turnam in el 2-3 linguri ulei de masline.
 
Ceapa o taiem rondele, ardeiul il tocam marunt, dovlecelul il taiem cubulete mici iar morcovul felii subtiri. Calim legumele in uleiul incins timp de aprox 7-8 minute (nu trebuie sa fie foarte moi ci usor crocante).
 
Turnam sosul provesnsal (este un sos de rosii cu legume) peste legume si potrivim cu sare si piper. Sosul contine deja condimente deci atentie sa gustati inainte. Lasam sa fiarba aprox 5 minute, amestecand din cand in cand.
 
Pastele scurse de apa si trecute pe sub jet de apa rece le rasturnam in wok si le amestecam cu sosul cu legume. Le servim calde presarand deasupra busuioc si/sau ierburi uscate aromate.
 
Reteta pregatita de Timea @timeaioo.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

Copyright © 2019, Hutton
Webdesign by SigmaNet ®
go up image
go back image