☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
Acasa > Trattoria bloggerilor
PASTE CU NUCA DE COCOS SI ANANAS

trattoria bloggerilor image

Ingrediente

400 g melcisori Hutton
600 ml apa
150 ml compot ananas
120 g ciocolata alba
8 felii ananas (din compot)
4 lg cu varf fulgi de nuca de cocos
1/8 lgt sare
1/2 lgt esenta rom (optional)

Mod de preparare

Dificultate:Redusa
Timp: 25 min
1. Pune compotul si apa si sarea intr-un vas, cand da in clocot adauga melcisorii si lasa sa fiarba 6 minute la foc mic.
2. Opreste focul, ia pastele, scurgele, pune apa rece cat sa le cuprinda, invarte o data in vas si scurge-le imediat.
3. Pune ciocolata rupta in bucati si 4 felii de ananas taiate cubulete, amesteca usor apoi adauga 2 lg cu varf nuca de cocos si esenta de rom si amesteca iar.
4. Pune pastele intr-un inel detasabil si lasa 5-10 min sa se racoreasca.
 
Pune restul de nuca de cocos deasupra si orneaza cu restul feliilor de ananas. Luati inelul si le puteti servi calde sau reci. Orice varanta ati alege, pastele sunt la fel de bune.
 
Reteta pregatita de Alina @www.bucatarealalaplesneala.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

Copyright © 2019, Hutton
Webdesign by SigmaNet ®
go up image
go back image