☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
Acasa > Trattoria bloggerilor
PASTE CU BRANZA SI CARNATI

trattoria bloggerilor image

Ingrediente

300g paste Hutton melcisori
200g carnati afumati (facuti in casa)
200g telemea
100g cascaval
50g unt
30g pesmet
4 linguri mari iaurt
2,8%,(1lingura/portie)
Frunze de marar verde

Mod de preparare

Dificultate:Redusa
Timp: 1h 10 min
Punem pastele Hutton la fiert, in apa clocotita in care am pus ½ linguritasare, si le fierbem exact 7’, dupa care le golim intr-o strecuratoare si le trecem sub cateva jet-uri de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs.
 
Punem bucatile de carnati la prajit in putin ulei si ii intoarcem pana se rumenesc, apoi ii scoatem pe un servet de hartie, ii lasam putin la scurs si ii taiem bucatele mici. Intre timp, dam pe razatoarea mare telemeaua si pe razatoarea mica, cascavalul. Impartim (ochiometric) ingredientele (paste; telemea; cascaval), in jumatate si le asezam in forma astfel: un strat cascaval, apoi paste, carnati si branza telemea.
 
Al doilea strat paste, carnati, telemea si restul de cascaval. Deasupra adaugam restul de unt, in bucatele. Dam vasul la cuptorul dinnainte incalzit si coacem la 200* timp de 30’, pana isi formeaza o crusta maronie deasupra.
 
Lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi cu un cutit taiem in patru (portii), scoatem cu o paleta in farfurii si servim preparatul cu iaurt deasupra si marar verde.
 
Pofta buna!
 
Reteta pregatita de Lia @www.liavagateste.ro cu paste oferite de Hutton.

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

Copyright © 2019, Hutton
Webdesign by SigmaNet ®
go up image
go back image