☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
Acasa > Trattoria bloggerilor
BUDINCA DE PASTE CU PUI SI LEGUME

trattoria bloggerilor image

Ingrediente

300 gr paste scoici Hutton
1 piept de pui fara piele si os
50 gr porumb din conserva
100 gr mazare fiarta
200 gr cascaval
100 gr branza telemea
200 ml smantana
3 galbenusuri
piper alb
sare
25 gr unt
1-2 linguri pesmet
 

Mod de preparare

Dificultate:Medie
Timp:1h 30 min
1. Fierbem pieptul de pui in apa cu sare si apoi taiem carnea fasii subtiri. 
2. Pastele le fierbem separat conform instructiunilor de pe pe ambalaj, apoi le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.
3. Intr-un vas incapator batem bine galbenusurile cu un praf de sare.
 
Adaugam smantana, branza telemea zdrobita cu furculita si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Incorporam pe rand pastele scurse bine, carnea de pui, boabele de porumb si mazare.
 
Condimentam dupa gust cu sare si piper. Turnam compozitia intr-un vas ceramic uns cu unt si tapetat cu pesmet. Presaram deasupra restul de cascaval si coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu aproximativ 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
 
Servim calde sau reci.
 
Pofta buna!
 
Reteta pregatita de Licuta @www.licutamarin.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

Copyright © 2019, Hutton
Webdesign by SigmaNet ®
go up image
go back image