☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
Acasa > Trattoria bloggerilor
BUDINCA CU MACAROANE

trattoria bloggerilor image

Ingrediente

  • 400 g macaroane Hutton 500 g
  • branza dulce  de vaci
  • 300 g smantana
  • 5 oua
  • 10 linguri rase cu zahar brun
  • 3 linguri zahar tos alb
  • 150 ml lapte
  • esenta de rom 150 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • unt pentru uns tava
  • un praf de sare

 

Mod de preparare

Dificultate: Redusa
Timp: 1h 20 min

Punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu esenta de rom. Le lasam pana cand acestea se inmoaie. Intr-o oala punem apa,adaugam un praf de sare si lasam sa dea in clocot. Cand incepe sa fiarba, adaugam macaroanele si lasam la fiert circa 8 min., dupa care punem pastele la scurs intr-o strecuratoare.

Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un vas punem pe rand branza de vaci, smantana, galbenusurile, zaharul brun, laptele, zaharul vanilat, coaja de lamaie si stafidele impreuna cu esenta de rom in care au stat. Amestecam pentru o buna omogenizare dupa care adaugam macaroanele. Amestecam bine astfel incat macaroanele sa se incorporeze in compozitia de mai sus.

Ungem un vas cu unt si turnam compozitia in el. Mixam albusurile cu zaharul tos circa 7-8 min dupa care turnam deasupra budincii. Dam la cuptor pentru circa 15 min la 180 grade.

Scoatem budinca din cuptor si o putem servi atat calda cat si rece, simpla sau acompaniata de dulceata, fructe, sirop. Pofta buna!


ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

Copyright © 2017, Hutton
Webdesign by SigmaNet ®
go up image
go back image