Tăiței ondulați cu broccoli
- 15 min.
- 2 porții

Ingrediente
Tăiței ondulați cu broccoli
1/2 broccoli
2 linguri de unt de arahide
2 linguri de ulei de susan
2 linguri de sos de soia
1 ardei chilli
1 cățel de usturoi
3 fire de ceapă verde
1 pachet de tăiței lați ondulați Hutton
2 linguri Semințe de susan
Preparare:
- Puneți tăițeii lați ondulați Hutton la fiert în apă cu sare. Fierbeți-i al dente.
- Puneți la fiert și broccoli preț de 5 minute.
- Tăiați ceapa verde, ardeiul iute, usturoiul rondele mici.
- Între timp, încingeți bine wok-ul, căliți ardeiul iute, usturoiul și părțile albe ale cepei verzi în uleiul de susan.
- Adăugați untul de arahide și un polonic de apă de la pastele care fierb.
- Strecurați pastele și broccoli.
- Încorporați tăițeii în sos, serviți-i cu semințe de susan, broccoli, rondele de ceapă verde (partea verde). Opțional, adăugați
