Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Supă vietnameză Pho

Supă vietnameză Pho

Ingrediente

Supă vietnameză Pho

Pentru supă:

4 cuburi de concentrat de supă

1 piept de pui

2 litri de apă

2 cepe

O bucată de ghimbir de 5 cm

2 batoane de scorțișoară

1 lingură semințe de coriandru

1 lingură semințe de fenicul

3 bucăți anason stelat

3 cuișoare

1 cardamom

2 linguri sos de pește

Pentru servit:

2 fire de ceapă verde

½ linguriță fulgi de chilli

2 lime

Sos de pește

Sos Hoisin

1 pak choi

½ pachet tăiței de nuntă fideluță Hutton

2 ouă fierte moi

Câteva fire de coriandru

Preparare:

  1. Puneți la fiert toate ingredientele pentru supă, la foc mic, până când carnea este complet pătrunsă.
  2. Strecurați zeama și aruncați mirodeniile folosite.
  3. Puneți la fiert tăițeii Hutton în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Strecurați-i.
  4. Puneți ouăle la fiert, timp de 6 minute, până devin moi.
  5. Tăiați pieptul de pui bucăți.
  6. Tăiați ceapa verde și pak choi în sferturi, longitudinal.
  7. Curățați ouăle și tăiați-le în jumătăți abia la servirea supei.
  8. Montați supa în boluri mari. Adăugați pieptul de pui, câte o jumătate de pak choi, fulgii de chilli, sosul hoisin, sosul de pește, ceapa verde, câte un ou tăiat jumătate, câteva fire de coriandru verde și tăițeii fierți.
  9. Serviți supa fierbinte alături de sferturi de lime.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan