Supă de pui cu tăiței
- 60 - 120 min.
- 12 porții

Ingrediente
Supă de pui cu tăiței
1 pui/găină/cocoș de casă
3 morcovi
¼ țelină
2 fire de țelină apio
½ gulie
1 păstârnac
2 rădăcini de pătrunjel
1 ceapă
1 ardei dulce
1 legătură de pătrunjel verde
Sare, piper,
1 pachet de tăiței de casă romburi Hutton
½ lingurăcondiment concentrat de legume
Preparare:
- Spălați bine carnea
- Puneți carnea la fiert în multă apă rece
- Spumați periodic până nu supa rămâne limpede.
- Adăugați zarzavaturile curățate și spălate.
- Eu le tai bucăți destul de mari.
- Adăugați 4-5 boabe de piper și două linguri de sare.
- Legătura de pătrunjel o adăugați de la început, odată cu legumele.
- Fierbeți 1-2 ore la foc mic.
- Strecurați supa.
- Fierbeți câte o mână bună de tăiței /persoană în apă multă cu sare.
- Strecurați tăițeii.
- Serviți supa cu pătrunjel tocat și bucăți de morcov fiert.
