Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Supă de pui cu tăiței

Supă de pui cu tăiței Hutton

Ingrediente

Supă de pui cu tăiței

1 pui/găină/cocoș de casă

3 morcovi

¼ țelină

2 fire de țelină apio

½ gulie

1 păstârnac

2 rădăcini de pătrunjel

1 ceapă

1 ardei dulce

1 legătură de pătrunjel verde

Sare, piper,

1 pachet de tăiței de casă romburi Hutton

½ lingurăcondiment concentrat de legume

Preparare:

  1. Spălați bine carnea
  2. Puneți carnea la fiert în multă apă rece
  3. Spumați periodic până nu supa rămâne limpede.
  4. Adăugați zarzavaturile curățate și spălate.
  5. Eu le tai bucăți destul de mari.
  6. Adăugați 4-5 boabe de piper și două linguri de sare.
  7. Legătura de pătrunjel o adăugați de la început, odată cu legumele.
  8. Fierbeți 1-2 ore la foc mic.
  9. Strecurați supa.
  10. Fierbeți câte o mână bună de tăiței /persoană în apă multă cu sare.
  11. Strecurați tăițeii.
  12. Serviți supa cu pătrunjel tocat și bucăți de morcov fiert.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan