Supă de fasole cu răzălăi
- 40 min.
- 8 porții

Ingrediente:
1 ceapă
1 conservă mare de fasole albă
1 morcov
1 pătrunjel rădăcină
1 legătură pătrunjel verde
2 foi de dafin
Sare, piper, boia dulce
Ulei vegetal
300 ml bulion
1 pachet răzălăi de la Hutton
Preparare:
- Curățați legumele, spălați-le și tăiați-le cubulețe.
- Căliți legumele în puțin ulei, cu boia, amestecând continuu, timp de două minute, atât cât să prindă culoare.
- Adăugați apă, foile de dafin și legătura de pătrunjel, asezonați cu sare și piper, dați la fiert până când legumele se pătrund.
- Adăugați conserva de fasole, cu zeamă cu tot și bulionul. Lăsați să dea câteva clocote.
- Puneți la fiert apă cu sare pentru răzălăi.
- Scoateți foile de dafin și legătura de pătrunjel.
- Strecurați răzălăii și adăugați-i la supă.
- Serviți supa cu pătrunjel verde tocat.
