Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Spaghetti con vongole

Spaghetti con vongole

Ingrediente:

400 g vongole

2 roșii mari

2 căței de usturoi

50 ml ulei de măsline

1 ardei chilli

1 pachet spaghete Hutton

Sare, piper

Câteva fire de busuioc

Câteva fire de pătrunjel verde

Preparare:

  1. Puneți apa la fiert pentru paste.
  2. Puneți Spaghetele Hutton la fiert în apă cu sare și fierbeți-le al dente.
  3. Tocați roșiile, usturoiul, ardeiul chilli, busuiocul și pătrunjelul mărunt.
  4. Într-o tigaie mare, căliți, la foc potrivit usturoiul tocat și ardeiul chilli mărunțit, până se înmoaie și adăugați roșiile tocate.
  5. După aproximativ 5 minute, adăugați vongolele și acoperiți tigaia cu un capac, pentru a le ajuta să se deschidă datorită aburilor.
  6. Asezonați cu sare și piper.
  7. Adăugați pastele la sos, împreună cu un polonic de apă în care au fiert. Presărați busuioc și pătrunjel tocat.
  8. Serviți-le imediat cu niște ulei de măsline.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan