☰ MENIU
× FŐOLDAL RÓLUNK TERMÉKEINK RECEPTEK HASZNOS TANÁCSOK A TÉSZTÁK VILÁGÁBÓL ELÉRHETŐSÉG RENDELJ ONLINE
slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image
Minőségi alapanyagok, olasz csúcstehnológia és hozzáértésünk ötvözéke alkotja ezt a harmonikus ízvilágot, amely termékeinkre jellemző! sigla image

MINŐSÉGI TANUSITÁS

despre noi image
Cégünk minőségi durumdarát, búzalisztet(tésztaliszt) és kukoricalisztet használ minőségi száraztészta előállításához. Ez a minőség a következőkből adatik:
  • A felhasznált liszt szigorú kiválasztása: az összetevők laboratóriumunkban figyelmesen ellenőrzöttek, de a gyártó is biztosít egy jótállási jegyet, amely garantálja az alapanyag minőségét.
  • A rendhagyó alapanyagok beszállítása, amelyek ötvözik a hagyományos ismereteket a modern technológiával. Ebben az értelemben a Hutton cég olyan tésztát termel amely megtartja formáját főzés közben, nem lágyul meg, viszont térfogatát jól megnöveli, hagy egy kicsi üledéket főzésnél, tömör szerkezetű és nem ragadnak össze.
  • Etikai és morális hozzáállás- megoldás mindenki biztonsága érdekében.
  • A szállítási logisztika és politika olyan foglalatosságok, amelyek biztosítják ezt a hibamentes szolgáltatást immár 25 éve.
A minőségi ellenőrzési folyamat és a belső ellenőrzés tanúsítványokkal vannak igazolva. A Hutton cég, 2007-ben kapott SRAC tanúsítványt az ISO 9001/2001 és ISO 22000/2005 standardok szerint.

A cég politikája mindig a legjobb minőség elérésére irányult, 2 kulcsszava: növekedés és hatékonyság.
A „pozitív” növekedés ami egy kérlelhetetlen trend arra vezette a vállalatot, hogy megerősítse képét és marketingjét az ország ÉNy-i részén.
 
„Biztos technológia, de mindig megtartván a tradíciót, mint hivatkozást”. Ez a Hutton cég koncepciója.
A koncepció, amivel 20 éve jó minőségű tésztát tudnak gyártani. Ez a koncepció magába foglalja a munkások felkészítését és a gépek technológiai fejlesztését.
…és ez minőség: a munka minősége.
 
Egy 20 éves történelem határozott és büszke emberekkel. Egy család, 2 generáció. Mindenki elhatározott, hogy száraztésztát csináljon. Minőségi tésztát.
 
Befektetések, újítások, kiterjesztések és egy olyan cég bővítése, amelyik még kapcsolatban van ugyanavval a családvonallal.
2010 egy intenzív növekvést mutató év volt nagy fejlesztésekkel a Hutton cég történetében. A piac folyamatosan nőtt, alátámasztva azt, hogy az azelőtti évek szervezési előkészületei megfelelőek voltak.
 
Ezek a folyamatok nem egy kitűzött cél elért pontját jelentették, hanem inkább egy ugródeszka volt egy mégnagyobb bővítéshez, új fejlődési szakasz elkezdéséhez. Tisztában vagyunk avval, hogy az ösztönzést amit a vásárlóinktól kapunk, a munkánk gyümölcsét tükrözi.
 

HÍRLEVÉL

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

ELÉRHETŐSÉG

place image Str. Spicului nr. 32, Szatmárnémeti, Szatmár megye, Románia
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Köves minket

go up image
go back image