Paste Gemelli cu ciuperci
- 20 min.
- 6 porții

Ingrediente:
1 pachet paste Gemelli de la Hutton
1 caserolă de 500 g ciuperci champignon brune
1 ceapă
2 căței de usturoi
1 ardei kapia
2 crenguțe cimbru
1 legătură de pătrunjel verde
Sare, piper alb
50 ml ulei de măsline
200 ml smântână lichidă
Preparare:
- Spălați bine carnea
- Puneți carnea la fiert în multă apă rece
- Spumați periodic până nu supa rămâne limpede.
- Adăugați zarzavaturile curățate și spălate.
- Eu le tai bucăți destul de mari.
- Adăugați 4-5 boabe de piper și două linguri de sare.
- Legătura de pătrunjel o adăugați de la început, odată cu legumele.
- Fierbeți 1-2 ore la foc mic.
- Strecurați supa.
- Fierbeți câte o mână bună de tăiței /persoană în apă multă cu sare.
- Strecurați tăițeii.
- Serviți supa cu pătrunjel tocat și bucăți de morcov fiert.
