Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Paste Gemelli cu ciuperci

Paste gemelli cu ciuperci

Ingrediente:

1 pachet paste Gemelli de la Hutton

1 caserolă de 500 g ciuperci champignon brune

1 ceapă

2 căței de usturoi

1 ardei kapia

2 crenguțe cimbru

1 legătură de pătrunjel verde

Sare, piper alb

50 ml ulei de măsline

200 ml smântână lichidă

Preparare:

  1. Spălați bine carnea
  2. Puneți carnea la fiert în multă apă rece
  3. Spumați periodic până nu supa rămâne limpede.
  4. Adăugați zarzavaturile curățate și spălate.
  5. Eu le tai bucăți destul de mari.
  6. Adăugați 4-5 boabe de piper și două linguri de sare.
  7. Legătura de pătrunjel o adăugați de la început, odată cu legumele.
  8. Fierbeți 1-2 ore la foc mic.
  9. Strecurați supa.
  10. Fierbeți câte o mână bună de tăiței /persoană în apă multă cu sare.
  11. Strecurați tăițeii.
  12. Serviți supa cu pătrunjel tocat și bucăți de morcov fiert.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan