☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
Acasa > Nou
La 25 de ani de la infiintare, firma Hutton continua sa furnizeze cateva dintre cele mai bune produse de gen de pe piata romaneasca.
La confluenta traditiilor culinare din Ardeal, Hutton va ofera paste fainoase intr-o mare varietate de forme si compozitii.
Utilizand un amestec de fainuri speciale pentru paste atent selectionate – din grau comun, grau dur si porumb- la care se adauga oua proaspete intr-un procent generos (de pana la 40%) rezulta taitei fini cu un gust delicat, care necesita un timp scurt de fierbere si care-si pastreaza textura si aspectul placut.
 
FIRMA HUTTON SRL, titular al proiectului "Montare instalație solară fotavoltaică P-121 kwp/100kw, pe acoperiș clădire existentă și racordare la rețeua electrică" propus a fi amplasat în municipiul Satu Mare, str. Spicului nr. 32, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menționat.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare, din municipiul Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/B, în zilele de luni-joi între orele 8-16.30, vineri între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet:
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Anunt Hutton

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI
Sunt de a cord cu PRELUCRAREA DATELOR

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

go up image
go back image