Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Mac and cheese

Mac and cheese

Ingrediente:

1 pachet melcișori Hutton

50 g unt

2 linguri făină

1 l lapte

100 ml smântână pentru gătit

200 g cheddar ras + 100 g cheddar sau mozarella rasă pentru crustă

Sare, piper, nucșoară

Preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 grade.
  2. Într-o tigaie, topiți untul și căliți făina la foc mic. Adăugați laptele treptat, amestecând continuu.
  3. Adăugați cheddar-ul ras și smântâna pentru gătit.
  4. Asezonați cu sare, piper și nucșoară măcinată.
  5. Puneți apă cu sare la fiert pentru paste.
  6. Fierbeți pastele 2-3 minute.
  7. Încorporați pastele în sos.
  8. Turnați pastele într-un vas termorezistent uns cu unt.
  9. Presărați brânza rasă deasupra.
  10. Gratinați până când brânza se topește.
  11. Serviți pastele fierbinți.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan