☰ MENIU
× FŐOLDAL RÓLUNK TERMÉKEINK RECEPTEK HASZNOS TANÁCSOK A TÉSZTÁK VILÁGÁBÓL ELÉRHETŐSÉG RENDELJ ONLINE
Fooldal > Eskuvoi teszta
Miért pont “Lakadalmi tészta”?
 
 Románia ÉNy-i részében a tyúkhúslevesnek (apró levestésztával) nagy tradíciója van, egész évben fogyasztják, vasárnapi ebédeken, ünnepekkor és lakadalmakkor kötelező fogás!
Nemsokára a gyár beindítása után, miután elterjedt a hír, hogy Huttonnál, Batizon a legjobb házitésztát csinálják, megjelentek a vásárló szándékú emberek, akik speciálisan „lakadalomra” való tésztát rendeltek.
 
Egy ilyen nagy családi eseményen, mint egy lakadalom, magától érthetődik, hogy csakis a legjobbat teszik az asztalra, hogy majd a lakadalmat követő visszhang elégedett legyen. A lisztből és 8 nagy tojásból készült tésztalepedő, anélkül, hogy még vizet adagolnánk hozzá egyszerűen a legjobb amit kaphatsz!
 
 
 És, ahogy az évek során mind ismétlődött, hogy  „kérek szépen lakadalmi tésztát”, elhatároztuk, hogy maradjon a termék neve „lakadalmi tészta”. Napjainkban ez már márkanév!
3 fő modell (tradicionális formák) létezik, tyúkhúsleveshez: zabszem, eperlevél, csiga de néha van kérés „lakadalmi tarhonyá”-ra is. 
 
 
A mi becsléseink szerint a Hutton „lakadalmi tészta” az utóbbi 25 év alatt több, mint 3000 lakadalomban volt fogyasztva, a vendégek száma változván néhány tíztől egészen 2000 személyig! (két 2000-es lakadalomról tudunk mi)
 
 
Termékünk nagy hírnek örvend a külföldön élő, dolgozó emberek körében(Ausztria, Németország, Spanyolország, Portugália, AEÁ, Kanada vagy esetleg Ausztrália), akik mikor hazalátogatnak az itthon maradt rokonaikhoz, nem felejtenek el betérni és felpakolni „házi-tésztával”. Az a dolog, hogy ezek az emberek kerítenek helyet csomagjaik között, hogy a mi termékeinket magukkal vigyék olyan messzire, nagyon jól esik nekünk, ez csak azt bizonyítja, hogy amit csinálunk, azt tényleg jól csináljuk!
 
 
Ha te is szeretnéd megkínálni vendégeid a Hutton „lakadalmi tésztával”, lépj kapcsolatba velünk, és speciális áron juthatsz hozzá, házhozszállítással!
Tipp: egy nem túl „sűrű” leveshez minden 30 adaghoz 1 kg tészta felhasználására van szükség!
 

HÍRLEVÉL

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

ELÉRHETŐSÉG

place image Str. Spicului nr. 32, Szatmárnémeti, Szatmár megye, Románia
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Köves minket

go up image
go back image