Aducem laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi un gust minunat!

Curry cu pui și paste

Curry cu pui si paste

Ingrediente:

500 g piept de pui

1 pachet de melcișori cu ouă Hutton

1 ceapă

2 căței de usturoi

1 ardei gras

1 morcov

150 g mazăre congelată

1 roșie mare

2 lingurițe praf de curry

½ conservă lapte de cocos

1 linguriță amestec de condimente pentru friptură de pui

1 legătură de frunze de pătrunjel

Sare, piper, 1 linguriță de zahăr

50 ml ulei de măsline

Preparare:

  1. Tăiați pieptul de pui cubulețe.
  2. Curățați și spălați ceapa, ardeiul, usturoiul, roșia, morcovul și apoi tăiați-le cubulețe.
  3. Asezonați pieptul de pui cu amestecul de condimente pentru friptura de pui, sare și piper și căliți-l în ulei de măsline până se rumenește bine.
  4. Puneți pieptul de pui deoparte într-un bol.
  5. În aceeași tigaie, căliți ceapa, usturoiul, ardeiul, la foc mic, adăugați praful de curry, sare piper. Adăugați roșia tocată și puțină apă periodic.
  6. Puneți pastele la fiert în apă cu sare pentru 5-6 minute.
  7. Adăugați mazărea, puneți pieptul de pui înapoi.
  8. Încorporați pastele fierte și puțină apă în care au fiert pastele. Lăsați să mai dea totul un clocot.
  9. Adăugați pătrunjel tocat și serviți preparatul.

Rețeta creată de partenerul nostru Bianca Cigan