Curry cu pui și paste
- 15 min.
- 4 porții

Ingrediente:
500 g piept de pui
1 pachet de melcișori cu ouă Hutton
1 ceapă
2 căței de usturoi
1 ardei gras
1 morcov
150 g mazăre congelată
1 roșie mare
2 lingurițe praf de curry
½ conservă lapte de cocos
1 linguriță amestec de condimente pentru friptură de pui
1 legătură de frunze de pătrunjel
Sare, piper, 1 linguriță de zahăr
50 ml ulei de măsline
Preparare:
- Tăiați pieptul de pui cubulețe.
- Curățați și spălați ceapa, ardeiul, usturoiul, roșia, morcovul și apoi tăiați-le cubulețe.
- Asezonați pieptul de pui cu amestecul de condimente pentru friptura de pui, sare și piper și căliți-l în ulei de măsline până se rumenește bine.
- Puneți pieptul de pui deoparte într-un bol.
- În aceeași tigaie, căliți ceapa, usturoiul, ardeiul, la foc mic, adăugați praful de curry, sare piper. Adăugați roșia tocată și puțină apă periodic.
- Puneți pastele la fiert în apă cu sare pentru 5-6 minute.
- Adăugați mazărea, puneți pieptul de pui înapoi.
- Încorporați pastele fierte și puțină apă în care au fiert pastele. Lăsați să mai dea totul un clocot.
- Adăugați pătrunjel tocat și serviți preparatul.
