☰ MENIU
× HOME ABOUT US PRODUCTS RECIPES HANDY ADVICES FROM PASTA'S WORLD CONTACT ORDER ONLINE
Home > Bloggers trattoria
MACARONI PUDDING

trattoria bloggerilor image

Ingrediente

400 g macaroane Hutton 500 g
branza dulce  de vaci
300 g smantana
5 oua
10 linguri rase cu zahar brun
3 linguri zahar tos alb
150 ml lapte
esenta de rom 150 g stafide
2 pliculete zahar vanilat
coaja rasa de la o lamaie
unt pentru uns tava
un praf de sare
 
 

Mod de preparare

Dificultate: Redusa
Timp: 1h 20 min
Punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu esenta de rom. Le lasam pana cand acestea se inmoaie. Intr-o oala punem apa,adaugam un praf de sare si lasam sa dea in clocot. Cand incepe sa fiarba, adaugam macaroanele si lasam la fiert circa 8 min., dupa care punem pastele la scurs intr-o strecuratoare.
 
Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un vas punem pe rand branza de vaci, smantana, galbenusurile, zaharul brun, laptele, zaharul vanilat, coaja de lamaie si stafidele impreuna cu esenta de rom in care au stat. Amestecam pentru o buna omogenizare dupa care adaugam macaroanele. Amestecam bine astfel incat macaroanele sa se incorporeze in compozitia de mai sus.
 
Ungem un vas cu unt si turnam compozitia in el. Mixam albusurile cu zaharul tos circa 7-8 min dupa care turnam deasupra budincii. Dam la cuptor pentru circa 15 min la 180 grade.
 
Scoatem budinca din cuptor si o putem servi atat calda cat si rece, simpla sau acompaniata de dulceata, fructe, sirop. Pofta buna!

NEWSLETTER

REGISTRATION NEWSLETTER

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, 440187, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Follow us

Copyright © 2019, Hutton
Webdesign by SigmaNet ®
go up image
go back image