☰ MENIU
× HOME ABOUT US PRODUCTS RECIPES HANDY ADVICES FROM PASTA'S WORLD CONTACT ORDER ONLINE
slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image
We bring together the best ingredients, the ultimate italian pasta technology, the good abilities and the proverbial calm of Transylvanians, just to offer you a wonderfull taste! sigla image

PARTNERS REFERENCE

despre noi image
Ivanescu Viorel - 7 Icre Prod Aliment Cluj
 
Scriu aceste rânduri pentru ca am fost plăcut impresionat de minunatele produse Hutton pe care am avut şansa să le încerc în momentul în care un alt producator român şi-a vândut fabrica de paste unui producător polonez . Atunci eram convins că nu se va mai putea produce nimic bun in România, în acest domeniu. Asta până am încercat pastele Hutton.
 
Conform principiului că un lanț nu poate fi mai puternic decât cea mai slabă verigă, pastele făinoase Hutton sunt impecabile pentru că în compania care le produce, cea mai slabă veriga este mai puternică decât cele mai exigente așteptări. În ultimii patru ani am consumat aceste produse, am recomandat aceste produse și am văzut cum oamenii, apreciază modul unic în care acest producător a menținut calitatea produselor la cel mai înalt nivel.
 
Când spun că am recomandat aceste produse, am in vedere faptul că romburile "de nuntă" sunt în segmentul pastelor făinoase pentru supe, cele mai cunoscute produse din județul Cluj.
 
Firma Hutton are pentru mine și o dimensiune spirituală prin speranța pe care o poate inspira oricui crede că nu se mai poate produce nimic bun în România și că tot ce-i valoros trebuie să fie din import, inclusiv valori cum sunt seriozitatea, integritatea și un cult al lucrului bine făcut. În momentul în care am înțeles toate acestea, m-am gândit că, de fapt, produsele Hutton sunt singurele dintre cele pe care le folosesc, despre care nu mă gândesc "oare astea ce or mai conține?".
 
Închei aceste rânduri cu mențiunea că am avut onoarea sa-l întâlnesc o singură dată pe creatorul acestei companii și că impresia pe care mi-a lăsat-o a fost ca acest om știe cum funcționează fiecare proces din fabrica și că o bună parte din munca inițială a făcut-o cu mâinile lui. Motivul întâlnirii era unul cât se poate de simplu : un client avea nevoie urgentă de paste pentru nuntă. Proprietarul unei afaceri de milioane de euro a adus personal marfă în valoare de cincizeci de euro.
 
Singurul cuvânt care îmi vine în minte este RESPECT.

NEWSLETTER

REGISTRATION NEWSLETTER

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, 440187, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Follow us

Copyright © 2019, Hutton
Webdesign by SigmaNet ®
go up image
go back image