Certificarea calitatii

Hutton Calitate

Hutton produce paste făinoase de calitate din făinuri grifice de grâu și porumb iar această calitate derivă din următoarele 4 puncte forte:

  • Selecția riguroasă a făinurilor folosite: ingredientele sunt analizate cu atenție în laboratorul nostru, analiza de control făcându-se la fiecare livrare din partea furnizorilor noștri.
  • Furnizarea de produse clasice care combină îndemânarea tradițională a producătorilor de paste cu tehnologia modernă. În acest sens Hutton produce paste ce își mențin forma în timpul fierberii, nu se înmoaie și prezintă o bună creștere în volum, lasă puține sedimente, au o textura fermă și nu se lipesc.
  • Atitudinea etică și morală - soluție pentru siguranța tuturor.
  • Logistica și politica de livrări sunt preocupări ce garantează servicii fără erori de 20 ani.

Procesul de verificare a calității și verificărilor interne sunt atestate de certificări. Firma Hutton a obținut în anul 2007 certificările SRAC în conformitate cu standardele ISO 9001/2001 și ISO 22000/2005.

Paste Hutton Certificari

Politica Hutton a fost intotdeauna orientata spre obtinerea de paste de inalta calitate avand la baza doua cuvinte cheie: crestere si eficienta.

Trendul inexorabil a cresterii “pozitive” au condus firma spre consolidarea imaginii si afirmarea solida pe piata din nord-vestul tarii.

“Tehnologie cu siguranta, dar intotdeauna pastrand traditia ca referinta”. Acesta este conceptul firmei Hutton. Conceptul celor care stiu cum se fac pastele bune pentru ca le fac de 20 de ani. Un concept care implica pregatirea muncitorilor, dezvoltarii tehnologice a utilajelor.

…si aceasta e calitate: calitatea muncii.

O istorie de 20 de ani marcata de oameni determinati si mandri. O familie si doua generatii. Toti hotarati sa faca paste . Paste de calitate.

Investitii, modernizari,extinderi si dezvoltarea unei companii care e inca in legatura cu aceeasi linie a familiei.

Anul 2010 a fost inca un an de crestere intensa si dezvoltare pentru firma Hutton. Piata de desfacere a crescut confirmand faptul ca pregatirile organizatorice de acum cativa ani au fost corecte. Aceste succese nu reprezinta pentru noi un punct de sosire ci mai degraba o trambulina pentru un nou stadiu de dezvoltare si de largire a competentelor. Suntem constienti ca stimulul pe care-l primim din partea clientilor reprezinta chiar esenta muncii noastre.